Lediga jobb

W-Tech kan bli din nya utmaning!

W-Tech är ett mindre företag som är specialister inom betongreparationer. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur.

Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata, där vi beräknas omsätta cirka 80 miljoner kronor om året. Vi söker självgående personer som har möjlighet att utvecklas i ett fungerande lag, där du får möjlighet att växa, till vår betongavdelning. W-Tech söker yrkesarbetare, arbetande förmän, arbetsledare samt platschefer med erfarenhet av betongreparationer.

 

Kompetensprofil:

  • Yrkesarbetare: Driven, intresserad, självgående samt mångsidig erfarenhet inom byggbranschen med fokus på betong. Frihet under ansvar. Körkort B är ett krav.
  • Arbetande förman: Driven, strukturerad, intresserad samt erfarenhet i tidigare roll som arbetande förman inom betongreparationer. Körkort B är ett krav.
  • Arbetsledare: Driven, strukturerad samt erfarenhet i tidigare roll som arbetsledare. Dokumenterad kompetens inom betongområdet samt brett kontaktnät är meriterande. Körkort B är ett krav.
  • Platschef: För att passa i rollen har du minst 10 års erfarenhet inom anläggningsbranschen, i huvudsak med betongreparationer, samt arbetat i ledande roll i 1-3 år. Du tycker om att arbeta i ett företag som är i utvecklingsfasen där du får vara en del i processen. Du ska kunna driva 2-4 mindre projekt samtidigt. Ett brett kontaktnät samt kompetenshöjande kurser/utbildningar är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder:

Vill du utvecklas i en kreativ, familjär företagsstruktur så är W-Tech något för dig. Flertalet av våra anställda har gjort karriärer internt i företaget där W-Tech bekostat utbildningar med mera. Företaget erbjuder tillgång till företagsbil. Arbetsområdet gäller för hela Stockholms-regionen och kontoret och verkstaden återfinns i Jordbro.

 

Ansökan:

Maila oss på ansokan@w-tech.se

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta:

Björn Clarring
Arbetschef
Telefon:076-000 69 30
Ring mellan klockan 14.00-16.00.